Комплект за почистване на замъглени фарове

Замъгляването и пожълтяването блокират светлината от крушките на фаровете, в резултат, на което видимостта при вечерно или нощно шофиране намалява драстично.

Автомобилите със замъглени фарове не са безопасни при шофиране през нощта и изглеждат грозно. Замъглените фарове правят автомобилът да изглежда стар и неподдържан. Фаровете на всички автомобили започват да се замъгляват в резултат на времето и трябва да се почистват периодично. Комплектите за възстановяване на фарове са доста по-евтини алтернативи на професионалното полиране, за да направите колата ви да изглежда по-добре и да е по-функционална.

Повърхността на пластмасовите фаровете започва да се замъглява с времето и нищо не може да ги спре, независимо колко скъп е автомобилът. Комплектът за възстановяване на фарове на 4CAR.BG е създаден по патентована формула, за да възстанови блясъка на фаровете ви отново. Продуктът се използва много лесно и не изисква инструменти, опит, търкане, шкурене, полиране, натискане и отстраняване на слой от повърхността на фаровете.

С други комплекти за почистване на замъглени фарове на пазара, ще ви трябва сръчност, познания и време за да почистите фаровете. Ако не направите процедурата както трябва, можете да надерете и увредите повърхността на фаровете. Подмяната на фаровете също е вариант, но той е доста по-скъп, и при него повечето хора няма да могат да подменят фаровете сами, а ще трябва да посетят сервиз.

Комплектът на 4CAR.BG е един от най-лесните и бързи начини да почистите замъглените фарове, сами пред вкъщи, за минути. Нашият комплект е на достъпната цена от 25.90лв. за комплект за един автомобил, използва се лесно и дава перфектен резултат при всички пластмасови фарове.

Предимства:

  • Лесен за използване, само в 3 стъпки. Не е нужно да търкате, пръскате, или да натискате. Просто забърсвате фаровете според инструкциите за употреба. Не се изисква време и труд.
  • Перфектен резултат. Премахва замъгляването на повърхността на фаровете и петната.
  • Достъпна цена – 25.90лв. за комплект за един автомобил
  • Включва защитен слой, който, след засъхване, е издръжлив на излагане на слънце, дъжд, автомивки и всякакви атмосферни условия. Защитният слой е с висока издръжливост и ще запази вашите фарове чисти за около 12-18 месеца
  • Работи на всички пластмасови фарове
  • Произведен в Израел, с доказана ефективност

Как се използва комплектът за възстановяване на фарове?

Стъпките са елементарни и всеки може да ги изпълни, като не се изискват никакви познания, просто трябва да следвате инструкциите за употреба. Комплектът съдържа инструкции за български език, две жълти почистващи кърпчики и една кърпичка, която съдържа защитен слой.

  1. Почиствате всеки от фаровете с кърпичка #1
  2. Подсушавате
  3. Нанасяте защитен слой с кърпичка #2

Видеото по-долу дава по-точна представя какво представляват основните стъпки от прилагането на продукта:

Комплектът на 4CAR.BG е един от водещите продукти за възстановяване на замъглени фарове. Продуктът е създаден за да възстанови оригиналния вид и чистота на фаровете, които са увредени от прахови частици, УВ лъчи и други външни фактори. Комплектът ще направи фаровете ви да изглеждат като нови, много е лесен за използване и ще възстанови фаровете за няколко минути.

Посетете нашия онлайн магазин ТУК, научете повече за продукта, разгледайте още видеа, и над 70 снимки ПРЕДИ/СЛЕД, на различни марки/модели автомобили, изпратени от наши клиенти.