Кърпички за почистване на замъглени фарове без полиране

Комплект за възстановяване на замъглени фарове

Какви са кърпичките на 4CAR.BG?Комплектът за възстановяване на фарове представлява иновативен продукт, разработен и произведен в Израел. Ако фаровете на Вашия автомобил са замъглени и пожълтели, кърпичките на 4CAR.BG, ще върнат оригиналния им блясък и ще им осигурят защитен слой. Полиране на фарове? Вече няма нужда.


+ без инструменти
+ без полиране на фарове
+ само за няколко минути
+ в 3 лесни стъпки
+ един комплект е достатъчен за фаровете на един автомобил


Замъглените и пожълтели фарове значително състаряват и загрозяват външния вид на Вашия автомобил и намаляват видимостта при вечерно или нощно шофиране.КЛИКНЕТЕ ТУК за да разгледате още снимки ПРЕДИ/СЛЕД, изпратени от наши клиенти.


Как работят?


Кърпичките на 4CAR.BG ще възстановят блясъка на Вашите фарове в 3 лесни стъпки, без полиране, и ще поставят предпазен слой, който ще предпазва фаровете от следващо замъгляване и пожълтяване.


СТЪПКА 1: Почистване с кърпичка номер 1

СТЪПКА 2: Подсушаване с хартия

СТЪПКА 3: Нанасяне на гланциращ, предпазен слойОмръзна ли Ви да посещавате сервизи, да заплащате за полиране на Вашите фарове и след няколко месеца фаровете отново да се замъгляват?

4CAR.BG има решение за Вас – вече сами можете да възстановите блясъка на фаровете и да поставите защитен слой, пред Вашия дом, за няколко минути, без да са необходими никакви машини или инструменти за полиране на фарове.


Поръчайте сега и възстановете блясъка на Вашите фарове само за 25.90лв. Направете поръчка на 1 комплект за възстановяване на фаровете на един автомобил, с доставка за 1-3 работни дни в цялата страна.Напишете мнение

Моля влезте в профила си или се регистрирайте, за да напишете мнение